• Tilbake til startsiden

Overnatting

Vi ønsker gjerne at du skal bo på overnattingssteder som legger til rette for et best mulig opphold for deg som deltager og støtteapparat i Lillehammer Troll Ski Marathon. Følgende overnattingssteder tilbyr spesialpriser/pakker og er våre samarbeidspartnere:

Venabu Fjellhotell/ Venabu Fjellhytter: Ligger rett ved start på Venabygdsfjellet. Perfekt for treningsopphold noen dager før rennet i nydelige fjellterreng og løyper . Har kan du etter frokost lørdag gå direkte til start og etter løpermiddag på Sjusjøen slappe av på returbussen avg. ca. 17:00 tilbake til Venabygdsfjellet. (Husk bestill transport ved påmelding).   Mer info/bestilling.

Rustad Fjellstue, Sjusjøen: Hyggelig familiehotell med mulighet for helpensjon. Perfekt for deg som ønsker noen treningsdager før eller etter rennet. Løyper rett ut i Trolløypa og gangavstand til stadion og løperbussen til start. Vertinnen Karianne gir deg som trollskideltager gode priser. www.rustadhotel.no

HI Lillehammer Vanderhjem - Stasjonen. Sentralt på Skysstasjonen i Lillehammer med bussen lørdag morgen rett utenfor døra. Frokostpakke er klar på gjestekjøkkenet før du drar på morgenen. www.stasjonen.no 

På www.lillehammer.com og www.sjusjoen.no finner du og gode overnattingsalternativer. www.lundes.no  på venabu har og hytter ledige.