• Tilbake til startsiden

Kun få dager igjen

Buss: det er utfordrende å legge busskabalen. For å forhindre at vi ikke har nok busser er det viktig at dere som skal være med, men ikke har bestilt buss gjør dette innen kl. 11.00 i morgen, fredag. Vi ber også dere som har meldt dere på bussen, men ikke gitt beskjed om hvor dere skal gå på sender en epost til oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om hvor dere skal gå på. Stoppesteder er Sjusjøen Langrennsarena, Håkons Hall, Lillehammer Skysstasjon, Hafjell Alpinsenter, Krekke (buss til Gopollen start 45 km), Ringebu Skysstasjon fredagkveld for dere som kommer med tog fra Trondheim. 

Vi er, som dere spente på været. I dag var det veldig fint i Trolløypa fra Venabygdsfjellet med mye nysnø som gjorde løypa til tørrvoksføre. Vi følger med på værvarslet. Juryen skal ha møte i morgenkveld for å ta en vurdering om vi skal endre sperretider pga tregere før enn tidligere år. Vi oppfordrer løpere til å ha på vindtett superundertøy pga motvind og kuldegrader. Ta med ekstra klær i sekken. Det er forøvrig et krav vi har til dere løpere og ekstra viktig på lørdag. Løypekjørerne avventer med å kjøre for å se hvor mye snø som blir spådd i morgen ettermiddag 

Det er fortsatt mulighet til å melde seg på, det kan dere gjøre fram til en time før start. Trenger dere buss må dere melde dere på innen kl. 11. i morgen for å være sikret plass på bussen. 

Startnummer og seeding er gjort. Dere vil få en SMS om hvilket startnummer dere er tildelt. Husk startnummeret ditt. Det gjør utdelingen av startnummer smidigere.