• Tilbake til startsiden

Kun få dager igjen til rennet og antall påmeldte har nå passert 900 løpere

Trolløypa ble jevnlig preparert i påsken. Her fra nord for VetåbuaDet kommer inn mange spørsmål til oss og det er jo hyggelig

Mye av dette kan dere imidlertid endre selv.

- bytte av startnummer kan dere gjør via "knappen" på påmeldingssiden. Dere må oppgi en kode som den som opprinnelig var påmeldt har fått på epost. For å endre distanse kan dere gjøre ved min side. Her kan dere også logge dere inn og bestille transport. For at vi har best kontroll over antall som trenger transport ber vi dere gjøre dette i løpet av fredagformiddag. 

Det er ingen krav om vekt på sekken. Eneste kravet er at den inneholder overtrekksklær, skismurning, solkrem og ekstra niste. 

For å bli seedet ber vi dere om å melde dere på innen torsdag kl. 12.00. Etter det blir dere plassert i feltet. I fjor var det omlag 500 løpere i startfeltet på 95 km. I år fordeler dette seg i to puljer og seeding har mindre betydning. Vi seeder kun etter resultater i Lillehammer Troll Ski Marathon, Birken og Vasaloppet. 

 Under rennet kan dere følge løperne live: http://www.eqtiming.no/Result/?eventUiD=15103

Vi får endel spørsmål fra løpere som skal gå 120 km og om de kan velge og gå 95 km hvis de syns det blir for langt med 120 når de kommer til krysset der 120 km sløyfa tar av. Dette anser vi som å bryte løpet. De som skal gå 120 km starter en tiime før de som skal gå 95 km. Er dere usikre får dere heller gi beskjed til rennkontoret fredagskvelden eller lørdagsmorgen slik at vi får endret distanse for dere.