• Tilbake til startsiden

YES I will try the Worlds longest skirace 120 K!

You must try the new distance 120 k. The first race in 1994 had this distance and now - 20 races later you again can choice the race distance again. Hope to see you on start at 07:00 Saturday the 11 of April at Venabu. Signing in to this years race now - Signing in and Transport 2015

Trollskistart 2013

Påmeldingen er åpen!

Da er vi klare for å ta imot din påmelding til årets renn - det 20 i rekka. Årets NYHET er 120 kilometeren slik distansen var i 1994 under vårt første renn. Det året startet rennet med en 30 kilometers sløyfe på Venabygdsfjellet. I år har vi valgt å legge inn de ekstra kilometerene i Øyerfjellet via Hornsjøen og Pelleveien. Den nye distansen er for de riktige morgenfuglene og starter klokken 07:00 - med busstransport fra Sjusjøen kl. 04:00 på morgenen. I den nye løypa blir det  3 nye matstasjoner.  Håper dette frister mange til å ta utfordringen. Meld deg på nå - Første påmeldingsfrist er satt til 1. februar 2015.

PÅMELDING OG TRANSPORT 2015

Velkommen til "verdens lengste" lørdag 11. april 2015

Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på årets renn fra dere som var deltagere og vil gjøre rennet enda bedre for deg som deltager i 2015. Det som er sikkert er at vi da utover hoveddistansen 95 km og vil ha alternativene 13 km, 45 km og 120 km. Hoveddistansen 95 km vil og bli seedingsrenn for Birkebeineren og Vasaloppet. Da håper vi å se deg igjen i renn nr. 20 den 11. april 2015.

DSC 0121 640x360

Årets renn ble en suksess

Med sol, herlige spor og ny deltagerrekord med over 800 startende løpere totalt hvorav over 500 på 95 km ble Lillehammer Troll Ski Marathon 2014 en suksess. Svein Tore Sinnes tok en overlegen seier blandt herrene på tiden 4:26:12, mens tyske Theresa Eikhorn som brukte 5:23:34 på den 95 kilometer lange turen ble beste dame. Sinnes 2014

Det var gledelig at vi i år så enda flere utlendinger på startstrekene. Tyske Eikhorn var en av de som bruker vårt område til trening både før og i renn sesongen og som tok dette som en fin avveksling nå på slutten av en lang sesongen. Marthe Bjørnsgaard var en av de lokale som hevdet seg godt i dagens løp og var meget fornøyd med turen. Med en tredje plass blandt damene hadde hun og grunn til dette.

DSC 0107 360x640

For de som gikk den korteste turen 13 km fra Pellestova til Sjusjøen var det og mange smil å se. En guttegjeng fra Røa hadde flere interne kamper underveis og tok ut alt for å slå kompisen. Dette lover godt for den kommende "trollskigenerasjon".  Flere lokale ansikter var og å se på denne distansen som hadde økning i antall deltagere i år.

DSC 0095 640x360

Arrangøren var meget fornøyd og håper og på rekord i 2015. Da går rennet igjen første lørdag etter påske den 11. april. Dette blir renn nr. 20 og da ønsker vi igen å tilby 120 km for de som vil ha en ekstra utfordring utover de 3 distansene vi hadde i dag. De vi snakket med i målområdet var ikke så veldig fristet der og da, men vi veit at lysten kommer til større utfordringer for mange av dere!

Tusen takk for i år - så sees vi på startstreken igjen den 11. april neste år.starten 2014

Deltagerrekord og flere sterke løpere på start!

SISTE NYTT: Løypesjefen melder at hele løypa blir kjørt fredag kveld. Her blir det rekordføre! Påmeldingen er enda åpen! Ønsker du å følge løperne Live - få resultatene fortløpende:  Her er live resultatene

Da er det kun "timer" igjen til du igjen står på startstreken. Vi har nå satt deltagerrekord og har passert 800 deltagere hvorav over 500 skal gå den lengste distansen på 95 kilometer. Med løpere som Svein Tore Sinnes,  Andrew Young, Petter Soleng Skinstad og Geir Ludvik Ouren Aasen på startstreken blir det og spennende hvem som stikker av med førstepremiesjekken på kr. 5 000,- på herresiden.

Værmeldingen er i vår favør og melder oppholdsvær, minusgrader og glimtvis sol som vil gi dere alle en meget bra tur.

Vi får mange eposter fra løpere som ønsker å endre påmeldingen fra tur til trim, feil klasse, glemte å bestille transport m.m. Dette kan dere gjøre selv ved å gå inn på "min profil" www.eqtiming.no/encyclopedia/utoverprofil-min-side/

Når dere kommer i mål på Sjusjøen finner du i år bagasjeutlevering, dusj, pub, premiutdeling og serveringstelt i målområdet. Den som har gått 45 kilometeren eller denlengste distansen har middag, "bifflapskaus" med dessert fra Fjordland inkludert i startkontigenten. Dere andre har mulighet til å få kjøpt middagen, pølser, kaffe, kaker, lettøl og mineralvann i teltet. Her vil det å bli diplom og premieutdeling.


Vi ønsker fortsatt alle en god oppladning og god tur.