• Tilbake til startsiden

SISTE NYTT!

Påmeldingsfrist

Antall påmeldte nærmer seg nå 400 og neste frist for påmeldingen er lørdag 25. mars klokken 23:59. Vi ser frem til å få din påmelding og kan garantert skilte med bedre forhold enn 2016! 

Værprognoser

Yr er enda på vår side! Sjekk været her Start Venabygdsfjellet - start Goppollen -Start Pellestova

Det er oppsatt buss fra Ringebu Skysstasjon til Pellestova lørdag kl 10:15

Denne går til start 15 km på Pellestova og stopper og klokken 10:30 på Kvitfjell Tunet på Fåvang Pris kr. 160,- Bestilling av buss logg inn på min side/husk det ved påmelding. 

Frister for seeding og busstransport

For å bli seedet i startfeltet må vi ha din påmelding innen onsdag 29. mars klokken 23:59. Den samme fristen gjelder for bestilling av busstransport.  

Ny sponsor

Vi har inngått sponsoravtale med G-sport Ringebu. De stiller med to gavekort på 2500 kr som går til beste dame og herreløper på 120 km. De har og et lite utvalg av sekker, hansker, solbriller, bindinger og smørning i en minibutikk på rennkontoret, lørdagsmorgen.

Bedret løypekvalitet

Vi har inngått avtale med Sjusjøen Drift om kjøring av hele 95 kilometerløypa fra Venabygdsfjellet og ned til Gopollen - fra før har de bidrat med kjøring av 45 kilometersløypa. Da blir det sammenhengene spor fra en maskin mot fem tidligere noe som vil øke totalkvaliteten på hele rennet.

Overnatting

Våre samarbeidspartnere Venabu Fjellhotell har igjen noen plasser i hytter i nærområdet og det er og ledig hos Lundes 400 meter nedenfor start på Venabygdsfjellet. Rustad Fjellstue på Sjusjøen har noe plass og HI Lillehammer Vandrerhjem - Stasjonen Hotell på Skysstasjonen på Lillehammer har og fått noe ledig kapasitet.  

Transport

Fredag er det to alternativer med buss fra Sjusjøen Langrennsarena, 16.30 og 18.45. For dere som kommer med toget fra Trondheim kan dere gå på bussen ved Ringebu Stasjon.

For å se hvem som har meldt seg på til årets renn: påmeldte til rennet 2017

 

Velkommen til Lillehammer Troll Ski Marathon 2017 lørdag 1. april.

Årets renn har som i 2016 distanser på 120 og 95 kilometer fra Venabygdsfjellet til Sjusjøen. 45 km fra Gopollen til Sjusjøen og 13 km fra Pellestova til Sjusjøen.

Meld deg på idag! Det er ledig overnatting på Venabu Fjellhotell og Rustad fjellstue (på Rustad fra fredag til lørdag se info under overnatting). Link til påmelding

Det 21 Lillehammer Troll Ski Marathon

Årets renn ble en utfordring for løpere og arrangør med tåke, vind og snø og endel løpere valgte å ikke starte. Av totalt 670 påmeldte var det 610 startende der 480 kom seg i mål. Totalvinneren på 95 kilometeren ble i år for 7 gang! den "lokale" løperen Håvard Hansen som går for Strindheim. Therese Eichorn fra Tyskland tok sin 3. dje strake seier i kvinneklassen. 

.Theresa Eichhorn  hvard hansen

Foto: Vinnerne av årets 95 kilometer.

 

 

 

 

 

 

 

45 kilometeren ble vunnet av Røaløperen Amanda Borge Byrkjeland, mens Rudi Kristiansen fra Oslo Studenterne stakk av med seieren i herreklassen. 120 kilometeren ble i år forkortet til 95 kilometer.

Den søkbare resultatlisten finner du her: Resultater 2016

Kun få dager igjen

Buss: det er utfordrende å legge busskabalen. For å forhindre at vi ikke har nok busser er det viktig at dere som skal være med, men ikke har bestilt buss gjør dette innen kl. 11.00 i morgen, fredag. Vi ber også dere som har meldt dere på bussen, men ikke gitt beskjed om hvor dere skal gå på sender en epost til oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om hvor dere skal gå på. Stoppesteder er Sjusjøen Langrennsarena, Håkons Hall, Lillehammer Skysstasjon, Hafjell Alpinsenter, Krekke (buss til Gopollen start 45 km), Ringebu Skysstasjon fredagkveld for dere som kommer med tog fra Trondheim. 

Vi er, som dere spente på været. I dag var det veldig fint i Trolløypa fra Venabygdsfjellet med mye nysnø som gjorde løypa til tørrvoksføre. Vi følger med på værvarslet. Juryen skal ha møte i morgenkveld for å ta en vurdering om vi skal endre sperretider pga tregere før enn tidligere år. Vi oppfordrer løpere til å ha på vindtett superundertøy pga motvind og kuldegrader. Ta med ekstra klær i sekken. Det er forøvrig et krav vi har til dere løpere og ekstra viktig på lørdag. Løypekjørerne avventer med å kjøre for å se hvor mye snø som blir spådd i morgen ettermiddag 

Det er fortsatt mulighet til å melde seg på, det kan dere gjøre fram til en time før start. Trenger dere buss må dere melde dere på innen kl. 11. i morgen for å være sikret plass på bussen. 

Startnummer og seeding er gjort. Dere vil få en SMS om hvilket startnummer dere er tildelt. Husk startnummeret ditt. Det gjør utdelingen av startnummer smidigere. 

Renndagen nærmer seg

I år dobler vi antall spor fra Gopollen og sørover. Det har vært en utfordring med to spor, spesielt når starten på 45 km har gått kl. 11.00. 

Selv om det er ruskevær i dag og meldt det samme i morgen ser det lovende ut med sol og minusgrader fra onsdags og fram til lørdag. Påmelding kan gjøres elektronisk fram til en time før start. For å bli seedet må dere være påmeldt før kl. 12.00 på torsdag. Det seedes kun etter tider fra Birken, Wasaloppet og Troll Ski. 

Søppel i løypa er en utfordring for oss som rennarrangør. Løypesoperne plukker mye søppel, spesielt fra Pellestova og inn mot mål. Vi oppfordrer alle til å ta med seg søppelet til mål da innpakningen ikke er nedbrytbart. 

Glemt å bestille transport? Da kan du logge deg inn igjen på "min side" og bestille transport. Husk å oppgi hvor du skal gå på slik at vi kan planlegge bussavgangene best mulig.